Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Mr M, you rock!

| |

Efter att jag hållit i en utbildning på eftermiddagen åkte jag hem och lasta av sambo med virke och åkte iväg och skulle shoppa. Normalt sett skulle jag känna lycka nu, men det kändes mest som nödvändigt ont, plus att jag har mens och känner mig hundra gånger större, i allt jag prövar.

Jag kom tillslut hem med en ny sjal, en blå lång tröja, en vit och blårandig kofta, en ny parfym, nagellack, fotfil, trosor, strumpr och hårfärg. Så jag hoppas att jag trivs i kläderna i morgon! :)

När jag kom hem var gräset klippt och sambo stod och snickra upp lister i taket, nyss stod han och städade köket och nu står han vid grillen och grillar flintastek med en öl i näven (tror jag?!) - och ingenting ovan har jag bett om, han bara gört! När jag stack iväg så sa jag "vill du att jag håller mig under tusingen?" - när jag skulle handla och han svarade "helst" =) Jag tror att jag gjorde det faktiskt. Du är bäst Mr M!

Jag sitter och dricker en kall folköl och funderar på att dränka mitt hår i hårfärg, å andra sidan så orkar jag inte i kväll, tror jag.. Jag ska kika hur det går med köttet.

Ha'en bra helg!

Liknande inlägg

  • Underbar helg - Fredagen blev en kortdag- jag fick kompa he [...] mor hänger med som sällskap. 
  • Zoe - Färddatorn talar om att vi åkte 7 [...] t. Ha'en fin första advent!  
  • Men oj! - Jag frågade min sambo om han ville f&o [...] r en bra lördag, det ska jag ha! Puss!

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp