Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Mina arbetskollegor, från vänster, Tobbe, Håkan & Stefan, 3 karlar och jag.. Det är nästan alltid kul 😁😱 Håkan lånar min somaliska klänning jag fick som ett tack förra sommaren....#fredagsfeeling #tgif #teamutsluss

| Via Instagram |

Mina arbetskollegor, från vänster, Tobbe, Håkan & Stefan, 3 karlar och jag.. Det är nästan alltid kul 😁😱 Håkan lånar min somaliska klänning jag fick som ett tack förra sommaren....#fredagsfeeling #tgif #teamutsluss

Mina arbetskollegor, från vänster, Tobbe, Håkan & Stefan, 3 karlar och jag.. Det är nästan alltid kul 😁😱 Håkan lånar min somaliska klänning jag fick som ett tack förra sommaren....#fredagsfeeling #tgif #teamutsluss

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp