Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Min inspiration till matlagning har varit borta sedan länge men i går satt jag & scrollade på @lesscarbs hemsida och insåg när jag kollade på några recept att man behöver ju inte göra det så svårt, jag har som glömt det. Jag for till affären

| Via Instagram |

Min inspiration till matlagning har varit borta sedan länge men i går satt jag & scrollade på @lesscarbs hemsida och insåg när jag kollade på några recept att man behöver ju inte göra det så svårt, jag har som glömt det. Jag for till affären

Min inspiration till matlagning har varit borta sedan länge men i går satt jag & scrollade på @lesscarbs hemsida och insåg när jag kollade på några recept att man behöver ju inte göra det så svårt, jag har som glömt det. Jag for till affären

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp