Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Mattias tycker att jag ska "få hjälpa" (så jag slipper känna mig otillräcklig) till med maten och kommer in med sallad och kniv till mig som knappt kan gå så att jag kan skära och lägga upp på tallrikarna :-) #älskling #sallad

| Via Instagram |

Mattias tycker att jag ska

Mattias tycker att jag ska "få hjälpa" (så jag slipper känna mig otillräcklig) till med maten och kommer in med sallad och kniv till mig som knappt kan gå så att jag kan skära och lägga upp på tallrikarna :-) #älskling #sallad

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp