Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Man ska aldrig sluta att försöka få sin #partner att #skratta- bilden togs idag på lunchen, jag kollade ner i tallriken och lyfte huvudet och såg detta, oväntat och plötsligt ♥ - förutom det såg han till att jag fick min motion som jag lovat mi

| Via Instagram |

Man ska aldrig sluta att försöka få sin #partner att #skratta- bilden togs idag på lunchen, jag kollade ner i tallriken och lyfte huvudet och såg detta, oväntat och plötsligt ♥ - förutom det såg han till att jag fick min motion som jag lovat mi

Man ska aldrig sluta att försöka få sin #partner att #skratta- bilden togs idag på lunchen, jag kollade ner i tallriken och lyfte huvudet och såg detta, oväntat och plötsligt ♥ - förutom det såg han till att jag fick min motion som jag lovat mi

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp