Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Makten över tanken

| |

När jag är jag, så som jag vill vara, så som jag längtat att vara mår jag som allra bäst. När jag  mår som allra bäst är nu då jag återtagit makten över mina tankar. När jag har makten möjliggör jag det för mig att tänka positivt.

Det finns alltid två sidor på ett mynt, och om jag ser på mitt liv och hur jag länge levde har jag valt den negativa, bittra sidan och som följd av det har negativa och bittra tankar och handlingar varit ett faktum.

Nu när jag har makten över tanken väljer jag den andra sidan av myntet och istället blir följderna av det positiva tankar och handlingar. Jag ger mig själv en stor skjuts framåt i allt jag förtar mig. Jag är stark, lycklig och hel.

Nu är det såhär att det är mycket enklare för en sådan som mig att vara negativ, det är tryggt, tankarna och jag är under full kontroll och med min uppväxt har dessa känslor varit ett verktyg för överlevnad. Nu har jag dock växt upp och behöver inte dom verktygen längre. 

Dom lägger jag i min lilla verktygslåda, tillsammans med lite annat smått och gått som jag burit med mig och haft svårigheter med. Jag hoppas att jag aldrig behöver öppna  mitt "låda" - jag hoppas att jag får hålla den låst, för evigt. 

Liknande inlägg

  • Tillbaka till livet - Jag och en kär vän satt för e [...] , lättläst och fängslande.
  • Krokben - Ursh! Ja, Ursh!! Vad är det med mig? Jag [...] lycklig. På heltid, tack! Hjälp?

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp