Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Livet

|

I bland tar livet oanade vändningar. För en del blir dom jobbiga, för andra är dom välkomnande och för vissa är dom en krast måste. Mitt liv har tagit en sådan vändning och vad det handlar om kan jag inte berätta för er, men jag känner att jag behöver skriva något då jag inte riktigt varit mig själv på sistone. Det är en spännande vändning, som kan bli, precis hur som helst.

Jag har inte varit Fröken positiv eller tillgänglig för den delen. Jag har haft nog med mina egna tankar och funderingar och har därför dragit mig undan. En del har blivit besvikna, andra har undrat vad det är som pågår. Helt ärligt så har jag inte haft energin till att bekymra mig om de som blivit besvikna, jag har tänkt på mig själv för att jag ha varit tvungen.

Nåja. Det blir vad det blir av detta :)

I går var jag och en del av mina kollegor till Kista och besökte en kund vilket var väldigt givande. Ju mer kunskap man får, ju mer förståelse får man ju givetvis och det var precis gårdagen gav mig, insikt och mer förståelse. Tack för det! Jag är fortfarande helt mosig i huvudet efter gårdagen och kan återigen konstatera att jag kommer aldrig någonsin att bo i Stockholm, aldrig!

Nu ska jag laga middag, sen ska jag troligtvis gå på promenad.

Ha'de gott!

 

 

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp