Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Kungtisdag, so far! 🙌 Först 2km simning vilket gick över förväntan, sen hämtade jag ut mitt paket (som jag beställde i lördags och fick igår) från @fitnessguru och äter nu #onepancake med hemmagjord hallonsylt sötad med #steviadrops #fitness

| Via Instagram |

Kungtisdag, so far! 🙌 Först 2km simning vilket gick över förväntan, sen hämtade jag ut mitt paket (som jag beställde i lördags och fick igår) från @fitnessguru och äter nu #onepancake med hemmagjord hallonsylt sötad med #steviadrops #fitness

Kungtisdag, so far! 🙌 Först 2km simning vilket gick över förväntan, sen hämtade jag ut mitt paket (som jag beställde i lördags och fick igår) från @fitnessguru och äter nu #onepancake med hemmagjord hallonsylt sötad med #steviadrops #fitness

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp