Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Kompledighet innan operation

| |

I dag valde jag att plocka ut några av mina komptimmar och är då hemma. Jag är stressad och i går kväll sipprade stressen ut i form av tårar. Jag är besviken över värderingen av huset, det är både jag och Mattias. Det är värderat till ett högre pris än vad det var innan, men inte lika mycket som vi önskade.

Stressen beror dock på att jag känner att jag inte räcker till, jag skulle behöva två av mig för att hinna med allt jag måste göra och allt jag vill göra. Mattias lyssnade och pratade med mig igår och i dag känns det betydligt bättre. Han är underbar!

I morgon, någongång ska jag in på den där operationen som jag nämnde i ett tidigare inlägg. Jag kommer hem på kvällen om det inte uppstår några komplikationer (vilket det inte kommer) och jag kommer att vara sjukskriven 1-2veckor.  Detta gör mig stressad, jag har liksom inte tid att vara borta från jobbet, jag vill inte vara borta från jobbet. Som tur är har jag har en förstående och klok chef och det gör mig trygg.

Well, jag uppdaterar er hur det har gått för mig sen.

Puss då!

Liknande inlägg

  • Ryggbedövning - Om man ska åka hem efter en operation [...] hoppas att du får en fin helg!  

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp