Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Känslan som infinner sig när allt i livet stämmer. När synkningen mellan mål, vilja, möjlighet och beslut funkar. När jag gör vad Jag Vill. Ni vet? :-) Dagen började med 1,1km #crawl och slutar på jobbet. Finns det orn ikväll ska jag sätta mi

| Via Instagram |

Känslan som infinner sig när allt i livet stämmer. När synkningen mellan mål, vilja, möjlighet och beslut funkar. När jag gör vad Jag Vill. Ni vet? :-) Dagen började med 1,1km #crawl och slutar på jobbet.  Finns det orn ikväll ska jag sätta mi

Känslan som infinner sig när allt i livet stämmer. När synkningen mellan mål, vilja, möjlighet och beslut funkar. När jag gör vad Jag Vill. Ni vet? :-) Dagen började med 1,1km #crawl och slutar på jobbet. Finns det orn ikväll ska jag sätta mi

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp