Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Känslan att se svart på vitt att det händer saker är helt underbar, men känslan som uppstår när jag inser vad lite jag tog hand om mot själv är inte alls lika underbar. Hur kunde jag göra så där mot mig själv? Mitt enda sätt att be om förl

| Via Instagram |

Känslan att se svart på vitt att det händer saker är helt underbar, men känslan som uppstår när jag inser vad lite jag tog hand om mot själv är inte alls lika underbar. Hur kunde jag göra så där mot mig själv? Mitt enda sätt att be om förl

Känslan att se svart på vitt att det händer saker är helt underbar, men känslan som uppstår när jag inser vad lite jag tog hand om mot själv är inte alls lika underbar. Hur kunde jag göra så där mot mig själv? Mitt enda sätt att be om förl

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp