Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Kämpat bort 25kg

| |

Förra veckan var jag och träffade en riktig öron läkare som talade om för mig att mitt tjut i höger öra är bara för mig att acceptera, att inte stressa och helt enkelt leva med. Suset som jag hade försvann i och med en öronsköljning, men nu kan jag säga att jag vill ha tillbaka suset, det tog "udden" på tjutet som nu istället är mycket mer påtagligt.

Så, förutom att jag behöver få in rehabträning för mina fötter (hälsporre) och mina knän, behöver jag även få in rutin på någon slags mental avkoppling, samt att jag behöver få in rutin för studier och en rutin i min fysiska träning. Så är livet, jag behöver bara få in allt. Och just ja- inte stressa var det! Jo minsann lite bitterhet finns att läsa mellan raderna.

Å andra sidan, det är nu jag är mest mottaglig för detta, jag har ett bra "flow" i livet, jag känner lugnet och jag är trygg med att jag kan hantera det ovan. Så, det är lungt vettni. Jag känner mig otroligt stark!

Jag har tydligen gjort en så pass stor förändring utseendemässigt att en av mina kollegor inte kände igen mig, och jag tror att det är bra, eller tror, jag tänker ta det som något positivt. Nu väger jag under 100 och det betyder ju att jag har nått flera av mina delmål och det firar jag med en weekend i Riga med min svägerska och min svärmor. Vi flyger dit och bor på fint hotell och gissa om jag ska ge mig en massa sköna spabehandlingar?

Oh yes, har jag kämpat bort 25kg (hälften av allt jag vill ner) med hälsporre och dåliga knän då passar en sparesa perfekt! Det är jag så mycket värd! Nu satsar jag på en höst/vinter innehållande tillit, träning, fokus och framtid, it will be awsome!

Allt går, bara du vill! :)

 

Liknande inlägg

  • Äventyr - Jag har alltid varit en tjockis, i mina &ou [...] året började jag att leva..
  • Spa- och träningshelg - Gooomorrn!   Sitter på b [...] ekt kombination på avkoppling! Ihh! :)
  • Bara positivt, nästan. - Jag ska bli moster!! :-) Från att f&a [...] in all, jag mår väldigt bra! :-)
  • TP goes to Citygym - I de senaste tre veckorna har jag spenderat [...] i vet :) Ha'en fin vecka!  

Kommentarer

Kommentar
Cia

du är så DUKTIG!

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp