Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Kl 11 ska jag till Caspers & sjukgymnasten Kjell som ska få avgöra om jag kan starta #lidingöloppet - och inte bara det, han avgör om jag kan starta det långsiktiga målet jag haft i 2år- att göra #halvklassikern 😨 Jag sträckte baksida lår fö

| Via Instagram |

Kl 11 ska jag till Caspers & sjukgymnasten Kjell som ska få avgöra om jag kan starta #lidingöloppet - och inte bara det, han avgör om jag kan starta det långsiktiga målet jag haft i 2år- att göra #halvklassikern 😨 Jag sträckte baksida lår fö

Kl 11 ska jag till Caspers & sjukgymnasten Kjell som ska få avgöra om jag kan starta #lidingöloppet - och inte bara det, han avgör om jag kan starta det långsiktiga målet jag haft i 2år- att göra #halvklassikern 😨 Jag sträckte baksida lår fö

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp