Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Kl 06:50 satt jag & pensionärerna utanför badhuset :-) Trött som få men jag hann med en kopp kaffe i väntan. Jag gillar det faktum att min motivation & vilja "bara finns" där nu :-) 1,3km simning blev det, vad gör Du idag? #morgonträning #minresar

| Via Instagram |

Kl 06:50 satt jag & pensionärerna utanför badhuset :-) Trött som få men jag hann med en kopp kaffe i väntan. Jag gillar det faktum att min motivation & vilja

Kl 06:50 satt jag & pensionärerna utanför badhuset :-) Trött som få men jag hann med en kopp kaffe i väntan. Jag gillar det faktum att min motivation & vilja "bara finns" där nu :-) 1,3km simning blev det, vad gör Du idag? #morgonträning #minresar

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp