Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Kärlekar

| |

Jag tror att jag har kommit i mitt "vara rädd" - läge igen, bara en sväng, lite granna så där. Eller, jag vet inte, jag har inte hunnit eller orkat överanalyserat det så speciellt mycket ännu. Det jag känner är väldigt bekant och jag reflekterar över det jag känner rädsla. En rädsla som jag brukar kunna få när livet är underbart, när jag är lycklig.

Ni förstår, mitt förflutna av svek på hög nivå har satt in osynliga hinder i min själ som gör att jag inte riktigt tror mig förtjänar lycka och kärlek. Inte en längre tid i alla fall och med en längre tid pratar jag om en kanske två månader, max.

Nu har det gått en och en halv månad när allt i mitt liv har varit, helt underbart. Då händer det som jag inte vill ska hända, jag blir rädd och tänker på saker som gör att jag börjar att tveka. Är det rätt, ska det vara så här, undra om det är så här egentligen, förtjänar jag det här och svaren jag ger mig själv är allt annat än konstruktiva, snarare destruktiva.

Detta beteende är inte alls önskvärt men jag vet helt ärligt inte hur jag ska kunna göra annorlunda, detta beteende är så inkört i mig att jag inte ens tänker på det, förrän att det är för sent. Som nu, för sent är det väl egentligen inte, jag sitter ju här med världens självinsikt, men så fort att jag lägger mig för att sova så kommer tankarna krypande och jag förstår inte alls att det har att göra med mitt destruktiva beteende att göra, för när tankarna väl kommer, är dom så verkliga att jag tror på dem.

Tankarna försvinner när väckarklockan ringer sen är dom i schack ända fram tills att jag får en lugn, tyst, stund. Nu har jag en tyst, lugn stund, men jag funderade ett tag på att ignorera tankarna men tillslut yttrade jag dom och det räckte för nu är just dom tankarna dödade. Nåja, jag tror att jag kanske kan somna in i sängen bättre i natt :)

Datanördarna 1 & 2

 

Liknande inlägg

  • Upp som en sol - Ner som en pannkaka.. Närå, s&ar [...] änk framtid.    
  • Date night - Efter eftermiddagens samtal rörande k& [...] g. :-)      
  • Privat inlägg - Du måste ha rätt behörighet för att få läsa detta inlägg.
  • Prövningar och lärdomar - Livet innehåller en massa prövnin [...] g spricker snart av all  lycka! ♥

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp