Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Just nu känns det som att det inte finns några hinder som jag inte kan ta mig över. Jag har gått ner 19kg nu och jag har 2,9kg kvar till att vågen visar under 100!! #mål #viktnedgång #vågaviljaförändra #6mmmm #tillminus #jagharviljan #icaniwill

| Via Instagram |

Just nu känns det som att det inte finns några hinder som jag inte kan ta mig över. Jag har gått ner 19kg nu och jag har 2,9kg kvar till att vågen visar under 100!! #mål #viktnedgång #vågaviljaförändra #6mmmm #tillminus #jagharviljan #icaniwill

Just nu känns det som att det inte finns några hinder som jag inte kan ta mig över. Jag har gått ner 19kg nu och jag har 2,9kg kvar till att vågen visar under 100!! #mål #viktnedgång #vågaviljaförändra #6mmmm #tillminus #jagharviljan #icaniwill

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp