Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Jävla man

| |

Då var tiden kommen för härliga (skit, piss, djävulskt) veckan, som ett brev på posten liksom och ni kan tro att jag har ont, känner mig fet och allmänt djävla ful? Jajjemensan! När magen krampar eller ryggen bränner till har jag vänt mig till min sambo och sagt "jävla man" - japp, han ska "ha han å" tänker jag i den sekunden.

Vad gör han åt det tror ni? Han nickar försynt, springer upp och ner i soffan och hämtar diverse saker åt mig i köket, lagar middag, fixar ner film och serier. Visar jag uppskattning tror ni? Nä, inte nå faktiskt. Jag sitter och tänker att jag förtjänar det, ja, faktiskt, jag förtjänar att han får lida för att jag har mens?

PMS-Mens-bitter-f*tta, det är jag det. Jag tänker till och med att jag är lite ledsen på honom att han inte förstår att det är dagar som dessa som han ska överösa mig med komplimang. Jag ska tillägga att jag går omkring i bruna, stora, fula och håliga pyjamasbyxor och en urtvättad tröja utan BH, samt att håret är flottigt tarvligt uppsatt och jag är blek som fyfan - så underbart vacker kan jag inte påstå att jag är just i dag, men jag, jag ska ändå tycka att jag förtjänar tusentals komplimang.

Det räcker inte att han smeker mig på kinden och ler eller att han tar mig på ryggen när vi går förbi varandra, det räcker inte heller med att han tittar på mig och ler till och från. Detta är ju inte tydligt! Eller? Hrrm.

Jag har det rätt bra ändå märker jag ;) Tack älskling för att du är den bästa av dem alla! Nu är det strax middag, sen ska jag ta en långt, varmt örtbad och njuta av den lilla tid som är kvar av helgen.

Puss då ;)

Liknande inlägg

  • Varning - Jag är lättretlig, hungrig och rastl [...] ppas att ni får en bra långfredag!
  • En Lollo - Jag får väl börja med att s& [...] färdigt damnit. Ha'en bra helg du!
  • Kvinna - Jag mobilbloggar medan Mattias skruvar i s&aum [...] ;! Nu vankas det middag. Ha en bra kväll!
  • Girly-girl - I dag var det sista passet på Poledanc [...] e. Solong lovley ladies and gents.  

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp