Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Japp, en till (och fler kommer det, tro mig) #tummenupp bild bara för att jag hoppade upp på tråkcykeln och cyklade 45min fastän att jag inte ville. # Till och med lite svettig blev jag :D#gome #6mmmm #woman #workout #willpower #bicycle #feelgood #get

| Via Instagram |

Japp, en till (och fler kommer det, tro mig) #tummenupp bild bara för att jag hoppade upp på tråkcykeln och cyklade 45min fastän att jag inte ville. # Till och med lite svettig blev jag :D#gome #6mmmm #woman #workout #willpower #bicycle #feelgood #get

Japp, en till (och fler kommer det, tro mig) #tummenupp bild bara för att jag hoppade upp på tråkcykeln och cyklade 45min fastän att jag inte ville. # Till och med lite svettig blev jag :D#gome #6mmmm #woman #workout #willpower #bicycle #feelgood #get

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp