Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Jag vet inte om det är allt vin jag druckit de senaste veckan eller om det är dåliga samvetet över allt vin som gjorde första joggingturen på några veckor till den bästa detta år. Hur som är jag gladare än gladast! :D #skärgårdensmultisportar

| Via Instagram |

Jag vet inte om det är allt vin jag druckit de senaste veckan eller om det är dåliga samvetet över allt vin som gjorde första joggingturen på några veckor till den bästa detta år. Hur som är jag gladare än gladast! :D #skärgårdensmultisportar

Jag vet inte om det är allt vin jag druckit de senaste veckan eller om det är dåliga samvetet över allt vin som gjorde första joggingturen på några veckor till den bästa detta år. Hur som är jag gladare än gladast! :D #skärgårdensmultisportar

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp