Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Jag varit handläggare i över en månad men livet passerar i speedfart att jag knappt hinner med att reflektera men idag ska jag ut på afterwork med ett gäng kollegor vilket ska bli så kul! En sak har jag hunnit med att reflektera över är att jobbet

| Via Instagram |

Jag varit handläggare i över en månad men livet passerar i speedfart att jag knappt hinner med att reflektera men idag ska jag ut på afterwork med ett gäng kollegor vilket ska bli så kul! En sak har jag hunnit med att reflektera över är att jobbet

Jag varit handläggare i över en månad men livet passerar i speedfart att jag knappt hinner med att reflektera men idag ska jag ut på afterwork med ett gäng kollegor vilket ska bli så kul! En sak har jag hunnit med att reflektera över är att jobbet

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp