Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Jag undrade vart "vattnet" som rann ur mig när jag böjde mig fram kom ifrån... Jackan från #salomon är klart godkänd, användaren får dock underkänt på klädvalet för kvällens joggning tur ;) #svettig #jagbehövertränautavbarahelvet 😨😰

| Via Instagram |

Jag undrade vart

Jag undrade vart "vattnet" som rann ur mig när jag böjde mig fram kom ifrån... Jackan från #salomon är klart godkänd, användaren får dock underkänt på klädvalet för kvällens joggning tur ;) #svettig #jagbehövertränautavbarahelvet 😨😰

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp