Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Jag är en rätt schysst tjej för det mesta, men vissa kvällar dyker detta citat upp i hjärnan och då blir jag mest irriterad på mig själv som ens går in på facebook(bland annat). Gah! 😬😠😯 #ingemerfacebookpåkvällarna #vänligenkopplapå

| Via Instagram |

Jag är en rätt schysst tjej för det mesta, men vissa kvällar dyker detta citat upp i hjärnan och då blir jag mest irriterad på mig själv som ens går in på facebook(bland annat). Gah! 😬😠😯 #ingemerfacebookpåkvällarna #vänligenkopplapå

Jag är en rätt schysst tjej för det mesta, men vissa kvällar dyker detta citat upp i hjärnan och då blir jag mest irriterad på mig själv som ens går in på facebook(bland annat). Gah! 😬😠😯 #ingemerfacebookpåkvällarna #vänligenkopplapå

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp