Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Jag passade på (i vanlig ordning) att göra nya naglar när jag hälsade på Sundsvall 😀 @sweet_cherry_nails lyckas alltid få fram en design som jag vill ha! Sjukt nöjd! 👍#nails #gettingmynailsdonefeelingpretty

| Via Instagram |

Jag passade på (i vanlig ordning) att göra nya naglar när jag hälsade på Sundsvall 😀 @sweet_cherry_nails lyckas alltid få fram en design som jag vill ha! Sjukt nöjd! 👍#nails #gettingmynailsdonefeelingpretty

Jag passade på (i vanlig ordning) att göra nya naglar när jag hälsade på Sundsvall 😀 @sweet_cherry_nails lyckas alltid få fram en design som jag vill ha! Sjukt nöjd! 👍#nails #gettingmynailsdonefeelingpretty

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp