Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Jag & Mr Smith gjorde benböj tillsammans för första gången idag :) I takt med viktnedgång vågar jag ta för mig mer- märkligt kan jag tycka. - 24kg hittills, om ett kilo har jag kommit halvägs i min #viktnedgång :-) #minresaräknas #benböj #work

| Via Instagram |

Jag & Mr Smith gjorde benböj tillsammans för första gången idag :) I takt med viktnedgång vågar jag ta för mig mer- märkligt kan jag tycka. - 24kg hittills, om ett kilo har jag kommit halvägs i min #viktnedgång :-) #minresaräknas #benböj #work

Jag & Mr Smith gjorde benböj tillsammans för första gången idag :) I takt med viktnedgång vågar jag ta för mig mer- märkligt kan jag tycka. - 24kg hittills, om ett kilo har jag kommit halvägs i min #viktnedgång :-) #minresaräknas #benböj #work

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp