Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Jag ljuger inte när jag säger att vi behöver bättre förvaring! Och detta är bara en del av hallen.. Men mycket hellre att @sundbergmattias lägger sina träningssaket överallt än att han inte tränade alls så jag är förstående, lite lycklig &

| Via Instagram |

Jag ljuger inte när jag säger att vi behöver bättre förvaring! Och detta är bara en del av hallen.. Men mycket hellre att @sundbergmattias lägger sina träningssaket överallt än att han inte tränade alls så jag är förstående, lite lycklig &

Jag ljuger inte när jag säger att vi behöver bättre förvaring! Och detta är bara en del av hallen.. Men mycket hellre att @sundbergmattias lägger sina träningssaket överallt än att han inte tränade alls så jag är förstående, lite lycklig &

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp