Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Jag kanske är lite knäpp, men jag blir lite extra kär & lycklig när jag ser sambon på detta viset, #svettig, #skitig och trött - jag tror det har att göra med att jag älskar att han tar hand om sig själv & sin #fysik, det är otroligt attraktivt!

| Via Instagram |

Jag kanske är lite knäpp, men jag blir lite extra kär & lycklig när jag ser sambon på detta viset, #svettig, #skitig och trött - jag tror det har att göra med att jag älskar att han tar hand om sig själv & sin #fysik, det är otroligt attraktivt!

Jag kanske är lite knäpp, men jag blir lite extra kär & lycklig när jag ser sambon på detta viset, #svettig, #skitig och trött - jag tror det har att göra med att jag älskar att han tar hand om sig själv & sin #fysik, det är otroligt attraktivt!

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp