Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Jag har sneglat & önskat mig en egen hoodie från #minresaräknas #mrr & nu äger jag äntligen en! Trycket "where there's a will there's a way" ska få agera som en påminnelse i att även om jag har problem/utmaningar så finns det lösningar! :-) #mo

| Via Instagram |

Jag har sneglat & önskat mig en egen hoodie från #minresaräknas #mrr & nu äger jag äntligen en!  Trycket

Jag har sneglat & önskat mig en egen hoodie från #minresaräknas #mrr & nu äger jag äntligen en! Trycket "where there's a will there's a way" ska få agera som en påminnelse i att även om jag har problem/utmaningar så finns det lösningar! :-) #mo

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp