Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Jag har köpt två tavlor i hela mitt liv, den ena när vi flyttade in i huset och den var specialbeställd så den skulle passa in i huset och den andra tavlan är den du ser på bild. När jag såg den viste jag att jag behövde den, att den var min- f

| Via Instagram |

Jag har köpt två tavlor i hela mitt liv, den ena när vi flyttade in i huset och den var specialbeställd så den skulle passa in i huset och den andra tavlan är den du ser på bild. När jag såg den viste jag att jag behövde den, att den var min- f

Jag har köpt två tavlor i hela mitt liv, den ena när vi flyttade in i huset och den var specialbeställd så den skulle passa in i huset och den andra tavlan är den du ser på bild. När jag såg den viste jag att jag behövde den, att den var min- f

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp