Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Jag har inte yttrat mig så mycket alls gällande politik eftersom att det är en jävla sandlåda över jävla allt. Från politikerna, från mina vänner och bekanta. Jag tänker inte skriva att någon röstar fel, vi lever i en demokrati, men jag ber

| Via Instagram |

Jag har inte yttrat mig så mycket alls gällande politik eftersom att det är en jävla sandlåda över jävla allt. Från politikerna, från mina vänner och bekanta.

Jag tänker inte skriva att någon röstar fel, vi lever i en demokrati, men jag ber

Jag har inte yttrat mig så mycket alls gällande politik eftersom att det är en jävla sandlåda över jävla allt. Från politikerna, från mina vänner och bekanta. Jag tänker inte skriva att någon röstar fel, vi lever i en demokrati, men jag ber

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp