Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Jag har fått mycket att träna på ;-) Vad gör jag med höger arm liksom??😱 Både jobbigt och bra att se sig själv, jag inser att jag slösar sjukt mycket energi på dumheter.. . 🏊 🙈 #teknikträna #filmning #frisim #hjälp #simmasverige #simni

| Via Instagram |

Jag har fått mycket att träna på ;-) Vad gör jag med höger arm liksom??😱 Både jobbigt och bra att se sig själv, jag inser att jag slösar sjukt mycket energi på dumheter.. . 🏊 🙈 #teknikträna #filmning #frisim #hjälp #simmasverige #simni

Jag har fått mycket att träna på ;-) Vad gör jag med höger arm liksom??😱 Både jobbigt och bra att se sig själv, jag inser att jag slösar sjukt mycket energi på dumheter.. . 🏊 🙈 #teknikträna #filmning #frisim #hjälp #simmasverige #simni

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp