Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Jag har förbättrat min tid på 100m med 12sek på 1,5månad, succes!! 😀 :) Efter simningen hämtade jag ut paket från #fitnessguru som återigen var otroligt snabba att leverera. Åt #onepancake till lunch med hallon sötade med #steviadrops 😍 I

| Via Instagram |

Jag har förbättrat min tid på 100m med 12sek på 1,5månad, succes!! 😀 :) Efter simningen hämtade jag ut paket från #fitnessguru som återigen var otroligt snabba att leverera.  Åt #onepancake till lunch med hallon sötade med #steviadrops 😍 I

Jag har förbättrat min tid på 100m med 12sek på 1,5månad, succes!! 😀 :) Efter simningen hämtade jag ut paket från #fitnessguru som återigen var otroligt snabba att leverera. Åt #onepancake till lunch med hallon sötade med #steviadrops 😍 I

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp