Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Jag gjorde en @knecken78 och stoppade solbrillorna i hjälmen upp & ner. Problemet var att jag glömde bort att jag gjorde det så istället för att pusta ut från cykelturen fick jag spendera tid med att leta dem.. Det går bra nu 😁 #förvirradmuch #

| Via Instagram |

Jag gjorde en @knecken78 och stoppade solbrillorna i hjälmen upp & ner. Problemet var att jag glömde bort att jag gjorde det så istället för att pusta ut från cykelturen fick jag spendera tid med att leta dem.. Det går bra nu 😁 #förvirradmuch #

Jag gjorde en @knecken78 och stoppade solbrillorna i hjälmen upp & ner. Problemet var att jag glömde bort att jag gjorde det så istället för att pusta ut från cykelturen fick jag spendera tid med att leta dem.. Det går bra nu 😁 #förvirradmuch #

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp