Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Jag försökte mig på en "stolt" min- gick sådär.. 😝 Finns en backe i Borg som jag hatat & pulsen har stigit upp till närmare 190 tidigare men nu ni, kom den upp till 175 så flåset har blivit mycket bättre! 💪 #borg #stiglöpning #motlidingö

| Via Instagram |

Jag försökte mig på en

Jag försökte mig på en "stolt" min- gick sådär.. 😝 Finns en backe i Borg som jag hatat & pulsen har stigit upp till närmare 190 tidigare men nu ni, kom den upp till 175 så flåset har blivit mycket bättre! 💪 #borg #stiglöpning #motlidingö

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp