Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Jag fokuserar hårt på kost & motion, jag har mål, drömmar och visioner, vissa är tydliga, andra ligger och guppar på molnen, redo att falla när jag är redo att ta emot dom. I all den här fokuseringen kan jag glömma att bara stanna och vara i nu

| Via Instagram |

Jag fokuserar hårt på kost & motion, jag har mål, drömmar och  visioner, vissa är tydliga, andra ligger och guppar på molnen, redo att falla när jag är redo att ta emot dom. I all den här fokuseringen kan jag glömma att bara stanna och vara i nu

Jag fokuserar hårt på kost & motion, jag har mål, drömmar och visioner, vissa är tydliga, andra ligger och guppar på molnen, redo att falla när jag är redo att ta emot dom. I all den här fokuseringen kan jag glömma att bara stanna och vara i nu

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp