Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Jag fick be om en mindre storlek på en klänning idag efter att sambon snällt påpekat att den var för stor!? Jag befinner mig mitt i en process och hjärnan reagerar inte lika snabbt som vikten. Men det är lungt, min sambo hjälper mig ;) #framgång

| Via Instagram |

Jag fick be om en mindre storlek på en klänning idag efter att sambon snällt påpekat att den var för stor!? Jag befinner mig mitt i en process och hjärnan reagerar inte lika snabbt som vikten. Men det är lungt, min sambo hjälper mig ;) #framgång

Jag fick be om en mindre storlek på en klänning idag efter att sambon snällt påpekat att den var för stor!? Jag befinner mig mitt i en process och hjärnan reagerar inte lika snabbt som vikten. Men det är lungt, min sambo hjälper mig ;) #framgång

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp