Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Jag beställde kryddor för 360:-, sambon fick en chock av priset men jag tror dessa kommer att göra underverk med matlagningen framöver. Jag betalar gärna en extra slant för kvalité, det har du lärt mig @sundbergmattias 😀 #herbaria #funtimes

| Via Instagram |

Jag beställde kryddor för 360:-, sambon fick en chock av priset men jag tror dessa kommer att göra underverk med matlagningen framöver. Jag betalar gärna en extra slant för kvalité, det har du lärt mig @sundbergmattias 😀 #herbaria #funtimes

Jag beställde kryddor för 360:-, sambon fick en chock av priset men jag tror dessa kommer att göra underverk med matlagningen framöver. Jag betalar gärna en extra slant för kvalité, det har du lärt mig @sundbergmattias 😀 #herbaria #funtimes

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp