Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Insåg nyss när jag var på väg hem från jobbet att jag ätit tre ägg & fyra stycken finncrisp med ost & smör på sedan kl 08 i morse... Då blev det #mackmiddag i brist på ork & lust till att laga mat #lat #lc

| Via Instagram |

Insåg nyss när jag var på väg hem från jobbet att jag ätit tre ägg & fyra stycken finncrisp med ost & smör på sedan kl 08 i morse... Då blev det #mackmiddag i brist på ork & lust till att laga mat #lat #lc

Insåg nyss när jag var på väg hem från jobbet att jag ätit tre ägg & fyra stycken finncrisp med ost & smör på sedan kl 08 i morse... Då blev det #mackmiddag i brist på ork & lust till att laga mat #lat #lc

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp