Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Inre dialog idag kl 11: fan, jag glömde pulsklocka och pulsbälte hemma, aja, kan gå utan. Inre dialog idag kl 16 och har glömt att jag glömt: fan jag glömde pulsklocka och pulsbälte, aja, kan gå i morgon istället. Ytter dialog idag (kollegan Tobb

| Via Instagram |

Inre dialog idag kl 11: fan, jag glömde pulsklocka och pulsbälte hemma, aja, kan gå utan. Inre dialog idag kl 16 och har glömt att jag glömt: fan jag glömde pulsklocka och pulsbälte, aja, kan gå i morgon istället. Ytter dialog idag (kollegan Tobb

Inre dialog idag kl 11: fan, jag glömde pulsklocka och pulsbälte hemma, aja, kan gå utan. Inre dialog idag kl 16 och har glömt att jag glömt: fan jag glömde pulsklocka och pulsbälte, aja, kan gå i morgon istället. Ytter dialog idag (kollegan Tobb

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp