Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Ikväll hade jag på mig en gammal klänning som jag köpte för ca 5år sedan, den hade jag på mig ett par gånger innan den blev för liten. Idag prövade den igen och kan konstatera att jag får på mig storlek 44 (jag har haft upp till 54)! Den var d

| Via Instagram |

Ikväll hade jag på mig en gammal klänning som jag köpte för ca 5år sedan, den hade jag på mig ett par gånger innan den blev för liten. Idag prövade den igen och kan konstatera att jag får på mig storlek 44 (jag har haft upp till 54)! Den var d

Ikväll hade jag på mig en gammal klänning som jag köpte för ca 5år sedan, den hade jag på mig ett par gånger innan den blev för liten. Idag prövade den igen och kan konstatera att jag får på mig storlek 44 (jag har haft upp till 54)! Den var d

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp