Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Igår: @sundbergmattias kollade ner i golvet lite skamset och sa "duuuuuu, jag kanske ha råkat köpt ett tv-spel" och jag svarar: Då vill jag ha en egen TV annars får du inte spela. (TV, netflix och all annan media blir upptagen när han sätter igång

| Via Instagram |

Igår: @sundbergmattias kollade ner i golvet lite skamset och sa

Igår: @sundbergmattias kollade ner i golvet lite skamset och sa "duuuuuu, jag kanske ha råkat köpt ett tv-spel" och jag svarar: Då vill jag ha en egen TV annars får du inte spela. (TV, netflix och all annan media blir upptagen när han sätter igång

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp