Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Idag är jag är jag extra stolt över mina kollegor som sedan 16sept har samlat in 14 356 :- till #cancerfonden, den summan kommer #teleperformancenordic att matcha och skänka samma belopp till kampanjen. #tpgoespink #tpsöderhamn #rosabandet2013 och en

| Via Instagram |

Idag är jag är jag extra stolt över mina kollegor som sedan 16sept har samlat in 14 356 :- till #cancerfonden, den summan kommer #teleperformancenordic att matcha och skänka samma belopp till kampanjen. #tpgoespink #tpsöderhamn #rosabandet2013 och en

Idag är jag är jag extra stolt över mina kollegor som sedan 16sept har samlat in 14 356 :- till #cancerfonden, den summan kommer #teleperformancenordic att matcha och skänka samma belopp till kampanjen. #tpgoespink #tpsöderhamn #rosabandet2013 och en

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp