Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Idag #älskar jag mig själv. Jag skäms inte en sekund att jag skriver det, jag är snarare stolt över mig själv att jag kommit hit. Hit var en lång väg att gå, men här är det skönt att vara. Det finns inget tvivel i världen på mig själv. Nog

| Via Instagram |

Idag #älskar jag mig själv. Jag skäms inte en sekund att jag skriver det, jag är snarare stolt över mig själv att jag kommit hit. Hit var en lång väg att gå, men här är det skönt att vara. Det finns inget tvivel i världen på mig själv. Nog

Idag #älskar jag mig själv. Jag skäms inte en sekund att jag skriver det, jag är snarare stolt över mig själv att jag kommit hit. Hit var en lång väg att gå, men här är det skönt att vara. Det finns inget tvivel i världen på mig själv. Nog

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp