Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Idag insåg jag att jag inte har "en sista utväg" med #gastricbypass - jag insåg att jag kommer att gå ner allt jag vill med bra #kosthållning och #motion. Känslan kan närmast beskrivas med lättnad, stolthet men framför allt frihet. #icaniwill #it

| Via Instagram |

Idag insåg jag att jag inte har

Idag insåg jag att jag inte har "en sista utväg" med #gastricbypass - jag insåg att jag kommer att gå ner allt jag vill med bra #kosthållning och #motion. Känslan kan närmast beskrivas med lättnad, stolthet men framför allt frihet. #icaniwill #it

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp