Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Idag har jag hunnit #simma & fått en #helkroppsbehandling och nu är jag är tränar.. Gissa? ;-) Om mindre än 1h är dag dags för massage och kvällen avslutar jag i poolen! #workout #minresaräknas #jagharviljan

| Via Instagram |

Idag har jag hunnit #simma & fått en #helkroppsbehandling och nu är jag är tränar.. Gissa? ;-) Om mindre än 1h är dag dags för massage och kvällen avslutar jag i poolen! #workout #minresaräknas #jagharviljan

Idag har jag hunnit #simma & fått en #helkroppsbehandling och nu är jag är tränar.. Gissa? ;-) Om mindre än 1h är dag dags för massage och kvällen avslutar jag i poolen! #workout #minresaräknas #jagharviljan

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp