Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Idag har jag 3 anledningar att fira :-) 1) Efter 8 månaders "slit" har jag tappat totalt 23,3kg och har därmed nått ett av mina större mål- att väga tvåsiffrigt, yaay!! 2) Jag vågar & kan ha långklänning på mig för första gången på flera

| Via Instagram |

Idag har jag 3 anledningar att fira :-) 1) Efter 8 månaders

Idag har jag 3 anledningar att fira :-) 1) Efter 8 månaders "slit" har jag tappat totalt 23,3kg och har därmed nått ett av mina större mål- att väga tvåsiffrigt, yaay!! 2) Jag vågar & kan ha långklänning på mig för första gången på flera

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp