Anneli SöderlundAnneli Söderlund

Ibland när motivationen tryter får jag intala mig själv att det är just då jag "bara ska göra" - idag är en sådan dag, med råge! Meeen, lets do this! #motivation #6mmmm #cykling #landsvägscykling #loseweight

| Via Instagram |

Ibland när motivationen tryter får jag intala mig själv att det är just då jag

Ibland när motivationen tryter får jag intala mig själv att det är just då jag "bara ska göra" - idag är en sådan dag, med råge! Meeen, lets do this! #motivation #6mmmm #cykling #landsvägscykling #loseweight

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp