Anneli SöderlundAnneli Söderlund

I två dagar nu har jag ätit frukt, en av få saker som jag verkligen saknat som "lchf:are" och var då utan frukt i 8 månader- nu känns #frukt rena rama lyxen! Mh-mh-mhhh :-) #kvällssnack #appelsin #äpple #healthy #fruit

| Via Instagram |

I två dagar nu har jag ätit frukt, en av få saker som jag verkligen saknat som

I två dagar nu har jag ätit frukt, en av få saker som jag verkligen saknat som "lchf:are" och var då utan frukt i 8 månader- nu känns #frukt rena rama lyxen! Mh-mh-mhhh :-) #kvällssnack #appelsin #äpple #healthy #fruit

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp