Anneli SöderlundAnneli Söderlund

I stället för godis och chips, för idag är jag sugen på allt sött! #cheddar #ost som jag ska göra ostchips av, som jag sedan kan "doppa" i #pastrami #mjukost samt små goda ostar. #ilove #cheese #lchf #snack #diet #lchfsnacks

| Via Instagram |

I stället för godis och chips, för idag är jag sugen på allt sött! #cheddar #ost som jag ska göra ostchips av, som jag sedan kan

I stället för godis och chips, för idag är jag sugen på allt sött! #cheddar #ost som jag ska göra ostchips av, som jag sedan kan "doppa" i #pastrami #mjukost samt små goda ostar. #ilove #cheese #lchf #snack #diet #lchfsnacks

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp