Anneli SöderlundAnneli Söderlund

I söndags la vi en beställning på #wiggle & idag kom dem! Jag blev med nya simglasögon, topp, jacka, gaiters & ett par handpaddlar. Så idag ska jag jogga & simma, så klart! 😍 #aquasphere #craft #salomon #inov8 #speedo

| Via Instagram |

I söndags la vi en beställning på #wiggle & idag kom dem! Jag blev med nya simglasögon, topp, jacka, gaiters & ett par handpaddlar. Så idag ska jag jogga & simma, så klart! 😍 #aquasphere #craft #salomon #inov8 #speedo

I söndags la vi en beställning på #wiggle & idag kom dem! Jag blev med nya simglasögon, topp, jacka, gaiters & ett par handpaddlar. Så idag ska jag jogga & simma, så klart! 😍 #aquasphere #craft #salomon #inov8 #speedo

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

**

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp