Anneli SöderlundAnneli Söderlund

I morgon startar jag och #hälsinglandsmultisport upp #följossutpåstigarna för andra året. Det ska bli väldigt kul och givande. I morgon har jag med mig @sundbergmattias som ledare :) #skogenistheshit #stiglöpning #skogspromenad #stormorshäll #mit

| Via Instagram |

I morgon startar jag och #hälsinglandsmultisport upp #följossutpåstigarna för andra året. Det ska bli väldigt kul och givande. I morgon har jag med mig @sundbergmattias som ledare :) #skogenistheshit #stiglöpning  #skogspromenad #stormorshäll #mit

I morgon startar jag och #hälsinglandsmultisport upp #följossutpåstigarna för andra året. Det ska bli väldigt kul och givande. I morgon har jag med mig @sundbergmattias som ledare :) #skogenistheshit #stiglöpning #skogspromenad #stormorshäll #mit

Kommentarer

Det finns inga kommentarer

Lämna en kommentar

Fält markerade med en asterisk (*) måste fyllas i.

*

*



*

Du kan inte använda HTML. Länkar blir automatiskt klickbara.

Visa mest kommenterade

Nyaste inläggen

Att blogga öppet | 17 Kommentarer Fredag hela veckan | 29 Kommentarer Lite kärlek kommer lastat | 15 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få e-post när sidan uppdateras

annelisoderlund

Instagramflöde

Copyright 2012 Anneli Söderlund | Om kakor / cookies
Upp